Hidroizolatie minerala flexibila

Hidroizolatie minerala

Acest tip de hidroizolatie minerala are capacitatea de a corecta fisurile suprafetei suport si de a o proteja impotriva umiditatii. Se utilizeaza pentru suprafete din beton, piatra naturala, caramida si multe alte tipuri. Datorita aderentei foarte bune, acest tip de hidroizolatie poate fi lasat ca atare sau poate fi acoperit, in functie de preferintele clientilor. De obicei, este ideala pentru hidroizolarea piscinelor, acvariilor, fundatiilor si a multor altor structuri noi sau vechi.
Este foarte rezistenta la presiunea apei si poate face fata la presiuni de peste 5 bar. De asemenea, rezista fara probleme la variatiile de temperatura, la diverse intemperii sau la actiunea razelor solare. Poate fi aplicata prin pensulare, cu gletiera sau prin pulverizare, in functie de tipul produsului si aplicatia sa. Si in cazul acestui tip de hidroizolatie este importanta pregatirea suprafetei –  trebuie sa fie cat mai curata, fara urme de praf, grasimi sau alte vopsele.

Hidroizolatie flexibila

Acest tip de hidroizolatie flexibila este special conceputa pentru un grad de protectie sport impotriva infiltratiilor de apa. Se poate utiliza la cladiri si diverse alte elemente structurale si poate fi folosita cu succes atat la interior, cat si la exterior. Mai exact , aceasta se poate aplica pe balcoane, terase, spatii subterane, spatii de colectare a apei menajere si diverse alte spatii umede. In plus, datorita texturi si ingredientelor care ii ofera flexibilitate, aceasta poate sa astupe fisuri cu deschideri mari. Este deosebit de rezistenta impotriva factorilor de mediu, variatiilor de temperatura, solutiilor chimice etc.
Inainte de aplicarea acesteia, se va avea in vedere pregatirea corespunzatoare a suprafetei-suport. Aceasta trebuie sa fie perfect curata, fara substante, praf, urme de bitum, grasimi etc, care ar putea afecta aderenta si puterea de acoperire a hidroizolatiei. Totul trebuie indepartat cu atentie, mai ales suprafetele neuniforme, care trebuie sa fie nivelate de asemenea.