Hidroizolatii Membrane Bituminoase Germane BAUDER

Membrane bituminoase pentru acoperiş

Din substructura acoperişului existent sau planificat şi a utilizării clădirii se dezvăluie cerinţele pentru fiecare construcţie corectă de acoperiş. Cu aceasta, puteţi combina împreună, aproape toate componentele de sistem Bauder: membrane termosudabile convenţionale cu membranele aplicare rapidă BauderTHERM sau cu membranele sistemului autoadeziv la rece BauderTEC, şi toate acestea cu elementul termoizolant ales de dumneavoastră.

Sistem autoadeziv la rece –

montat fără flacără deschisă

Pe straturi suport şi termoizolaţii sensibile la căldură este util a se evita utilizarea de membrane termosudabile. Chiar dacă, nu este flacără deschisă, nu trebuie să existe un compromis al hidroizolaţiei. BauderTEC şi BauderTEC DUO sunt sisteme complete autoadezive la rece, care se montează simplu, rapid şi sigur.

Puternică şi economică – tehnica de sudură activă

Sistemul inovativ BauderTHERM stabileşte noi standarde pentru montajul economic la cald. Benzile termice sunt din bitum special şi au grijă pentru o lipire sigură, după un timp scurt de încălzire cu flacără. Acest lucru economiseşte gaz şi timp de montaj important.

Durabil sigur – peste mai multe decenii

Membranele termosudabile robuste cu bitum elastomer BauderKARAT şi Baukubit K5K datorită domeniul mare de plasticitate se pot confrunta cu schimbările extreme de temperatură. Datorită elasticităţii ridicate, membranele rezistă chiar şi la mici deplasări ale acoperişului fără consecinţe de-a lungul a unei vieţi complete a clădirii, doar dacă acoperișul este realizat profesional.