Hidroizolatii poliuretanice transparente

Hidroizolatii poliuretanice

Hidroizolatia este foarte importanta pentru rezistenta unei cladiri, dar si pentru confortul dumneavoastra. De aceea, pe piata de specialitate apar tot felul de solutii inovatoare, printre care si hidroizolatii poliuretanice. Acest tip de hidroizolatie este recomandata pentru acoperisuri, balcoane, terase, fundatii, parcari etc. Membrana poliuretanica care sta la baza hidroizolatiei are o rezistenta sporita la actiunea apei, la variatiile de temperatura, dar si la actiunea razelor solare.
Aceasta se aplica cu usurinta pe orice suprafata pregatita in prealabil, avand o aderenta excelenta indiferent de tipul materialului. Astfel, in contact cu umiditatea din atmosfera, acest tip de hidroizolatie poliuretanica se intareste si protejeaza suprafetele impotriva infiltratiilor de apa, ce pot cauza daune materiale grave de-a lungul timpului. Contine rasini poliuretanice care au o elasticitate mare, ceea ce sporeste durata de viata a lucrarilor de hidroizolatii. Nu isi modifica proprietatile si sunt foarte usor de aplicat.

Hidroizolatii transparente

Printre solutiile moderne de hidroizolatie se afla si noile sisteme de hidroizolatii transparente. Acestea pot avea urmatoarele aplicatii: garaje, parcari, pardoseli din gresie, beton sau alte materiale, hale, depozite si multe altele. Acest tip de hidroizolatie este deosebit de rezistenta la uzura si trafic intens, la radiatiile solare, dar si alti factori asemanatori. Se usuca rapid si are o putere mare de acoperire, ceea ce duce la economisirea timpului de aplicare.
Desigur , este important sa curatati in mod adecvat suprafata –suport, astfel incat aceasta sa fie mereu uscata si curata. In acest mod, hidroizolatia va avea un nivel ridicat de aderenta, fara sa cauzeze dificultati sau rezultate nesatisfacatoare. Fiind transparente, acest tip de hidroizolatii nu modifica culoarea suprafetei unde sunt aplicate, ceea ce constituie un real avantaj din punct de vedere estetic. In plus, datorita texturii speciale, pelicula transparenta abia se observa.